2019-11-04
Zabıtadan ruhsat denetimi

Acıpayam Belediyesi Zabıta Ekipleri merkez ve çevresinde gıda maddesi üreten işletmelerin İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı denetimlerine başladı.

Denetimler kapsamında ruhsatların yanı sıra mevcut gıda maddelerinin sağlık açısından uygunluğu da kontrol ediliyor.

Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada gıda maddesi üreten ve satan mevcut işyerlerinin yönetmeliğe uygun şekilde İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatlarının denetlendiği bildirildi.

Yapılan açıklamada ekiplerin titizlikle yürüttüğü umumi denetimlerin  devam edeceği belirtildi. Vatandaştan gelecek şikayetlerin denetimleri daha da kolaylaştıracağını belirten yetkililer tüketicilerin bu konuda hassasiyet göstermeleri gerektiğini belirtti.