2020-10-09
Zabıtadan Ölçü ve Tartı Aletleri Denetimi

Acıpayam  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetim faaliyetlerine devam ediyor.

Vatandaşların daha sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alması amacıyla denetimlerini sürdüren Acıpayam  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanunu gereğince Acıpayam – Antalya karayolu güzergahı kurulan kavun- karpuz işletmelerinde ölçü ve tartı aletlerinin denetimini yaptı.

Acıpayam  Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; Müdürlüğümüze bağlı ölçü ayar memurluğu ve zabıta ekiplerince yapılan denetimlerde herhangi bir uygunsuzluğa rastlanılmadığını; esnafın damga ve muayene süresi dolmuş ölçü ve tartı aletlerinin damga ve muayene işlemlerini yaptırmaları için Acıpayam  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ölçü ve Ayar Memurluğu'na müracaat etmeleri gerektiğine dair bilgilendirmelerin yapıldığını belirtildi.

Halkın huzur ve sağlığının korunması ve sağlıklı ve kaliteli bir hizmet alabilmesi adına Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetimlerinin aralıksız olarak süreceğini dile getir.di