2022-06-17
YANAN EVE BELEDİYE DESTEĞİ

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan geçtiğimiz günlerde Çakır mahallesinde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen Fatma Tozkul ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Tozkul ailesiyle bir araya gelen Başkan Şevkan, “Biz buradayız. Gerekli desteği ve yardımı yapacağız.” dedi.

Başkan Şevkan, “Geçtiğimiz günlerde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu evi kullanılamaz hale gelen  ailemizi geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Ailemizin yanındayız imkânlarımız ölçüsünde Acıpayam Belediyesi olarak ailemizin yanındayız. Tozkul ailesini bu zor günlerinde yalnız bırakmayacağız.”dedi.

Ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirten Tozkul  ailesi, Başkan Şevkan’a destekleri için teşekkür etti.