2020-01-12
TOMOGRAFİ CİHAZI AÇILIŞI YAPILDI.

Acıpayam Devlet Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen açılışa Acıpayam Kaymakamı  Ali Şanlıer,Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Ak parti ilçe başkan yardımcısı Himmet Zeybek ,İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Altuğ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahat Makal,oda başkanları,Mustafa - Ziycan Yılmaz çifti ve hayırseverler katıldı.

Saygı Duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından açılış programının sunuculuğunu İbrahim Zeren Hoca yaptı.Açılış konuşmasını hastane başhekimi uzman Dr. H.Deniz Oğuz konuşmasında göreve geldiğinden bu yana hastaneye yaptığı çalışmaları slayt gösterisi eşliğinde sunumunu yaptı.Dr. Deniz Oğuz;Bu güne dek hastanemize 2 milyon tl bağış yapıldı,çatılarımız yenilendi.Hastanenin baştan aşağı neredeyse tamamını bağışlar sayesinde halkımıza hizmet etmek için kullandık.Hastanemize kazandırılan tomografi cihazı 160 bin euroya alındı.Büyük payını veren hayırsever Mustafa ve Ziycan yılmaz çiftlerine,Kaymakamımıza,belediye başkanımıza ve tüm bağış yapan hayırseverlere teşekkür ederim dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan konuşmasında;kendim de bir hekim olduğum için tomografi cihazının hastalıkların teşhisindeki önemini çok iyi biliyorum.Hayırseverlerimizin katkıları ile ilçe hastanemize kazandırılan tomografi cihazı sayesinde umarım bir çok hastamız şifa bulur dedi.

İlçe Kaymakamı Ali Şanlıer ; Acıpayam da bulunan hayırseverlerimizin kurmuş oldukları dernek sayesinde toplanan bağışlar ile alınan tomografi cihazının tüm bölgemize faydalı olacağına inanıyorum.Tüm hayırseverlere ve emeği geçen herkese teşekkür ederim dedi.

Konuşmaların ardından bağışta bulunan hayırseverlere plaket takdim edildi.Daha sonra tomografi cihaz odasının açılışı dualar eşliğinde yapıldı.

Bizde Acıpayam sonsöz gazetesi olarak Acıpayam Devlet hastanemize kazandırılan tomografi cihazı alımında emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim.İlçemize ve bölgemize faydalı olacağını ümit ederiz.