2019-07-26
ŞÖLEN HAVASINDA HALK OYUNLARI ŞENLİĞİ

Acıpayam Kaymakamlığımız, Acıpayam Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, İlçe Halk Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzün organizasyonunda düzenlenen 4. Halk Oyunları şenliği” beğeni topladı.

Şölen havasında geçen şenliğe Mehmet Manisalı Anaokulu,İmam Hatip Ortaokulu,Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu , Cumhuriyet Anadolu Lisesi,Karaağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi  halk oyunları ekipleri  katıldı.

Zeybek ve yöresel  oyunların  ekipler tarafından sergilendiği halk oyunları şenliğine ilçe protokolü ve  ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Acıpayam Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen  halk oyunları şenliğine , Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,daire ve kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Halk oyununa katılan tüm katılımcılara şenliğin anısına  kupa, madalya, plaket armağan edildi.Program izleyicilerin beğenisini kazanarak büyük alkış aldı.