2022-11-23
ŞEHİDİMİZİN BABASI SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
Suriye’de yürütülen El Bab operasyonunda DAEŞ'li teröristlerle girdiği çatışmada 2017 yılında şehit düşen P.Uzman Çvş. Emin Güngör’ün babası Ali Güngör son yolculuğuna uğurlandı.

Bir süredir kanser tedavisi gören Ali Güngör’ün cenazesi Güney mahallemizde öğlen kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Olcay Tekinay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, AK Parti İlçe Başkanı Fikret Gümüş,İlçe Müftüsü Hüseyin Sözen, Güngör ailesi ,Güney mahalle muhtarı Hayati Dağ, Olukbaşı mahalle muhtarı Duran Dağ, Kelekçi mahalle muhtarı Osman Şentürk,şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

85 yaşında hayatını kaybeden 5 çocuk babası Ali Güngör’e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.Mekanı Cennet Olsun.