2021-04-02
#PANDEMİ NEDENİYLE ACIPAYAM KANYONUMUZA MAYIS AYI SONUNA KADAR ZİYARETLER DURDURULMUŞTUR

Saygı değer Halkımıza ve Ziyaretçilerimize önemle duyurulur !..

Bilindiği üzere pandemi dediğimiz salgın hastalık ne yazıkki tekrar tırmanışa geçmiştir. Hiç bir faaliyetimiz insan sağlığından daha önemli olamaz. Belediyemiz de bu çerçeveden bakarak #ACIPAYAMKANYONUMUZA gelen ziyaretçi sayısının çok yüksek seviyelere çıkması ve hastalığın bulaşma riskinin artmış olacağı düşüncesi ile #MAYISAYI sonuna kadar ziyaretleri durdurma kararı almıştır.YANİ #MAYISAYISONUNA DEK ZİYARETLER #DURDURULMUŞTUR.

Cennetten bir köşe olan #ACIPAYAMKANYONUMUZUN, büyük bir heyecanla gelen siz saygıdeğer misafirlerimize kötü anılar bırakmasına asla gönlümüz razı olamaz. O nedenle siz değerli ziyaretçilerimizin anlayışla karşılayacağınızı umut ediyor ve SEVDAMIZ ACIPAYAM’DAN tüm dostlarımıza sağlık dolu günler diliyorum. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle..

Dr.Hulusi Şevkan

Acıpayam Belediye Başkanı