2019-08-08
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Acıpayam Belediyesi, Kurban Bayramı süresince hizmetlerin aksamadan devam etmesi için tüm tedbirlerini aldı.

Acıpayam Belediyesi, Kurban Bayramı’nda  hizmetlerin aralıksız devam etmesi için nöbetçi ekiplerle hizmet verecek.

Özellikle bayram öncesinde vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmesi için Acıpayam Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını ve denetimlerini sıklaştırdı. Temizlik işlerinin aksamaması için Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin görevlerinin başında olacağı belirtildi.

VATANDAŞLARIMIZ BELEDİYE WATSAP İHBAR HATTI 0545 637 6280'DEN OLUMSUZ DURUMLARDA İRTİBATA GEÇEBİLİRLER.

Kurban Bayramı hazırlıklarına ilişkin değerlendirmede bulunan Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan yaptığı açıklamada, Acıpayam Belediyesi’nin tüm birimleriyle bayrama hazır olduğunu, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı güven ve huzur içinde geçirmeleri için gerekli tüm önlemlerin ve hazırlıkların tamamlandığını söyledi.

Şevkan, “Hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmesi için ekiplerimiz şu anda 7/24 görevlerinin başında. Bayramda da aynı şekilde devam edecek. Zabıta, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz hem rutin çalışmalarını yapacak, hem de vatandaşlarımızdan gelen isteklere anında cevap verecek. Hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi arefe günü ve bayram boyunca kesintisiz devam edecek. Tüm hemşehrilerime hayırlı, huzurlu bayramlar diliyorum” dedi.