2022-11-24
İlçemizde "24 Kasım Öğretmenler Günü" Kutlandı

İlçemizde "24 Kasım Öğretmenler Günü"  münasebetiyle çelenk sunma töreni ve kutlama programı düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan çelenk sunma töreni, Saygı Duruşunun yapılması ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Talip Özkan Sanat Merkezinde düzenlenen kutlama programına, Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜRBÜZ’ün yanı sıra Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şammas ALTAN, PAÜ. Acıpayam Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Sinan Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, kamu kurum ve kuruluşu amirleri, okul müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri,   öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan kutlama programı, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Mahmut ÖZER’in öğretmenler günü mesajının okunması, şiir dinletileri, slayt sunumları, koro dinletileri, solo türküler, ödül töreni ve resim sergisinin ardından sona erdi.