2022-05-11
Hemşireler Haftası Kutlu Olsun

Acıpayam Belediye Başkan Dr. Hulusi ŞEVKAN, 12 – 16 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Başkan ŞEVKAN mesajında, “Hemşireler, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sonrasında ailelerine özlem duysalar bile mesai mefhumu gözetmeden görevlerini büyük bir özveriyle sürdürüyorlar. Canları pahasına görevlerini sürdüren hemşirelerimizin bu fedakârlığı takdire şayandır.” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, hemşirelerin fedakâr ve cefakâr bir şekilde görev yaptığını ifade ederken, “Sağlık, bireylerin zorunlu ve vazgeçilmez temel ihtiyacıdır. Bu ihtiyaca cevap veren en önemli meslek grupları içerisinde ise hemşirelerimiz yer almaktadır. Hemşireler, sağlık problemi olan insanların, sağlık kuruluşuna başvurmalarından ayrılmalarına kadar olan bütün süreçlerde birebir yanlarında olarak takip ediyorlar. Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sonrasında ailelerine özlem duysalar bile mesai mefhumu gözetmeden görevlerini büyük bir özveriyle sürdürüyorlar. Canları pahasına görevlerini sürdüren hemşirelerimizin bu fedakârlığı takdire şayandır. Sadece bu süreçte değil, bütün zamanlarda çalışmalarıyla sağlık sisteminin en önemli parçalarıdır. “Önce İnsan” diyerek halkla hizmeti şiar edinmiş, insanların sağlıkları için bu kutsal görevi ifa eden, bu yüce mesleğin mensubu bütün fedakâr, cefakâr hemşirelerimizin “Hemşireler Haftasını” kutlayarak meslek hayatlarında başarılar dilerim'' dedi.