Haberler
2022-09-25
HAYRAT İNSANİ YARDIM VAKFI ACIPAYAM TEMSİLCİLİĞİ ÜYELERİNDEN BAŞKAN ŞEVKAN'A ZİYARET

HAYRAT İNSANİ YARDIM VAKFI  DENİZLİ VE ACIPAYAM TEMSİLCİLİĞİ ÜYELERİ DÜZENLENEN FAALİYETLERİNDE KENDİLERİNE DESTEK OLAN ACIPAYAM  BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ.

 

Hayrat İnsani Yardım Vakfı Denizli Temsilciliği üyeleri  Mustafa Urhan, İrfan Akşit Acıpayam Temsilcisi  Bekir Yıldırım ve gönüllü Ali Kaya  Acıpayam Belediyesi’ni ziyaret ederek Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan ile bir araya geldi.

 

Bugüne kadar düzenlenen tüm insani yardım kampanyalarına Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın destek verdiğini söyleyen heyet üyeleri “Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan başta vakfımız olmak üzere ilçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarının yanında olduğu için teşekkür ediyoruz. Başkanımız ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Hayrat İnsani Yardım Vakfı üyeleri, ziyaretin anısına Başkan Şevkan’a yapmış olduğu desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.