2021-01-09
GÖLET İKİ GENCİMİZİ HAYATTAN KOPARDI

Alaattin Göletinde dün geceden bu yana aranan Yusuf Konar'ın cansız bedeni bulundu.

Sabah saatlerinde de Mehmet Erkan'ın cansız bedeni bulunmuştu.İki genç kardeşimize Allah'tan rahmet, ailelerine sevenlerine, Alaattin ve Yeşilyuva mahallemize başsağlığı diliyoruz.

Acıpayam Gölet Faciasında 2 Kişinin Cansız Bedenine Ulaşıldı.!

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde hafif ticari aracın gölete düşmesi sonucu suda kaybolan 2 kişinin cesedi bulundu.

Yusuf Konar'ın (22) kullandığı plakası henüz öğrenilemeyen hafif ticari araç, gece saatlerinde Alaattin Mahallesi'ndeki Alaattin Göleti'ne düştü.Araçtaki Fatih Karagün, Ersin Karakaya ve Ali Kılıç (18) sudan kendi imkanlarıyla çıkarak 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi.

Yusuf Konar ve Mehmet Erkan'ın (22) sudan çıkamadığının belirtilmesi üzerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler, arama kurtarma çalışması başlattı.Dalgıç ekiplerince ulaşılan hafif ticari araçta kayıp kişilerin bulunmadığı belirlendi.

Sabah saatlerinde yeniden başlayan çalışma sonucu Mehmet Erkan'ın cesedi araç yakınlarında tespit edildi.

Yusuf Konar'ı arama çalışmasında bu kişiye ait cep telefonu da gölette bulundu.Muğla Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği dalgıçlarının destek verdiği aramada, Yusuf Konar'ın cesedine, yaklaşık 17 saat sonra araç yakınlarında ulaşıldı.