2021-04-06
BELEDİYE BAŞKANIMIZ DR. HULUSİ ŞEVKAN TEDBİR AMAÇLI PAÜ.'de

Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından rahatsızlanınca tedbiren Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, geçtiğimiz günlerde korona virüs testi pozitif çıkmasının ardından karantina sürecine başladı.

06.05.2021 Salı günü rahatsızlanması sonucunda Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, akşam saatlerinde normal odaya alındı.

"Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, tedbir amaçlı gerekli tetkiklerin yapılması amacıyla Pamukkale Üniversitesine sevk edilmiştir.

Üniversite doktorlarımızdan gelen bilgi doğrultusunda; genel durumunun iyi olduğu ve tedavisinin bir iki gün Pamukkale Üniversitesinde devam edeceğini siz değerli halkımıza saygıyla duyururuz. Kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz.