Haberler
2025-01-27
Başkan Yıldırım, Sanayi Bölgesinde Çalışmaları Yerinde İnceledi

Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, sanayi bölgesinde sabah erken saatlerde bir araya geldiği belediye ekipleriyle birlikte, gece gündüz demeden yürütülen temizlik, fen işleri ve park-bahçeler çalışmalarına teşekkür etti ve daha güzel bir Acıpayam için devam edeceklerini vurguladı.

 

 

 

Başkan Levent Yıldırım, ilçemizin sanayi bölgesinde sabahın erken saatlerinde Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile bir araya geldi. Başkan Yıldırım, belediye personeli ile birlikte çalışmalarını yerinde inceledi.
 
Yıldırım, sabah saatlerinde sanayi bölgesinde başlatılan temizlik ve bakım çalışmalarını izledikten sonra, gece gündüz demeden özverili bir şekilde çalışan tüm belediye personeline teşekkür etti. “Ekiplerimiz, özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Biz işimizin başındayız ve daha güzel bir Acıpayam için durmaksızın çalışıyoruz” dedi.
 
Belediyemiz, ilçenin gelişimi ve güzelleşmesi adına önemli projelere imza atmayı sürdürüyor. Başkan Yıldırım, belediye hizmetlerini sadece rutin işler olarak görmediklerini, Acıpayam’ı her alanda daha iyi bir hale getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirtti.
 
Yıldırım, Çalışmaların Sürekli Devam Edeceğini Vurguladı.
 
Başkan Yıldırım, tüm ekiplerin aynı şevk ve özveriyle çalıştığını belirterek, Acıpayam’da hayata geçirilen projelerin halkın daha kaliteli bir yaşam sürmesi amacıyla yapıldığını söyledi. Başkan Yıldırım, ilçenin her köşesinde temizlik, altyapı ve yeşil alan çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi. Acıpayam’da daha güzel bir yaşam için gece gündüz demeden çalışan belediye ekipleri, Başkan Yıldırım’ın liderliğinde yoluna devam ediyor.