2019-10-03
Başkan Şevkan, Makamı Halkın Ayağına Taşıdı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan makam odasını iki gün boyunca Benlik mahallesine taşıdı.

Başkan Şevkan, birim müdürleri, teknik personeli ve encümen üyeleri ile birlikte iki gün boyunca Benlik mahallesinde halk gününde vatandaşlarla görüştü.

Benlik mahallesinde hem kendisiyle görüşmek isteyenleri taşıdığı başkanlık makamında ziyaretçilerini kabul eden Başkan Şevkan, ayrıca köyü gezerek sıkıntıları dinledi.

Her hafta Perşembe günleri gerçekleşen encümen toplantısını da Benlik mahallesinde gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediyesi olarak Benlik mahallesinde üst yapı çalışmalarını tamamladıklarını belirten Başkan Şevkan, mahallemiz doğal güzelliklerinden olan Benlik Su Değirmenlerini faaliyete geçirmek için çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi.

Benlik- Olukbaşı kanyonunun 2020 yaz ayına kadar da turizme açmak için çalışmaların devam ettiği ifade etti.

Benlik İlkokulunda eğitimlerine devam eden öğretmen ve öğrencileri ziyaret eden Başkan Şevkan, burada öğrencilerle sohbet ederek idarecilerden okulun eksikleri konusunda bilgi aldı.