2020-01-10
BAŞKAN ŞEVKAN EMEKLİ ÖĞRETMENLERE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Öğretmenler Günü  anısına  ilçede yaşayan emekli ve uzun yıllar görev yapmış öğretmenleri ziyarette bulundu.

Başkan Şevkan  “Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz, onlar için ne yapsak azdır, emekli öğretmenlerimizi ziyaret etmeye devam edeceğim.” diye konuştu.

“Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır” diyerek öğretmenlerin değerini vurgulayan Başkan Şevkan , “Eğitim, hayatımızın en önemli ihtiyaçlarından biridir. Bu sebeple öğretmenlerimize çok şey borçluyuz, onlar için ne yapsak azdır. Bizim için çok kıymetliler. Değerleri asla ölçülmez. Başöğretmenimiz Büyük Önder Atatürk’ün vurguladığı gibi “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.” Biz de bu anlayışla yıllarını eğitime adamış ve binlerce öğrenci yetiştirmiş öğretmenlerimizi evlerinde ve iş yerlerinde  ziyaret ediyoruz’’ dedi.

Başkan Şevkan ziyaret ettiği emekli öğretmenlere ‘’İdeal Öğretmen’’ kitabı hediye etti.