2020-12-31
BAŞKAN ŞEVKAN BELEDİYE PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı.

Yılın son gününde Belediye hizmet binasında ve ana kademe binasında çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelen Başkan Şevkan , pandemi ve doğal afetlerle hatırlanacak zorlu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, 2021 yılının tüm dünyaya sağlık ve mutluluk getirmesini diledi.

2020 yılında dünyayı etkisi altına alan ölümcül salgın hastalık COVID-19 ve doğal afetler nedeniyle zor günlerin yaşandığını ifade eden Başkan Şevkan, "Bu süreçte büyük bir fedakarlıkla görev yapan personelime teşekkür ediyorum" dedi.

2021 yılının sağlıklı, huzurlu, mutlu geçmesini dileyen Başkan Şevkan, "Belediye personelimiz, gece gündüz çalışarak ilçemize hizmet ediyor, vatandaşlarımızın her zaman yanında yer alıyor. Umudumuz 2021 yılının daha iyi geçmesidir. Umudu hep birlikte büyüteceğiz. Bunun için hep birlikte çalışacağız. Yaşanılabilir bir Acıpayam hedefiyle yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. 2021 yılını tüm insanlığa sağlık, huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyor, 56 mahallemizdeki tüm hemşehrilerimin ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum” dedi.