2021-10-11
Başkan Şevkan 4’üncü doz aşısını oldu

Geçtiğimiz Mayıs ayında kardeşi NazımŞevkan’ı  kaybeden Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,  4’üncü doz aşısını olarak; “Sizlerin yaptırmaktan çekindiğiniz aşının bir dozunu bile CANIM KARDEŞİME yaptırabilmek için dünyaları verirdim” dedi.

Acıpayam Belediye Başkanı  Dr. Hulusi Şevkan’ın kardeşi veteriner hekim Nazım Şevkan, geçtiğimiz mayıs ayında 38 günlük korona virüs savaşına yenik düşerek, hayatını kaybetmişti. Korona nedeniyle zor günler yaşayan Başkan Şevkan, 4’üncü doz aşısını yaptırdı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başkan Şevkan;  “İlk iki Sinovac son iki de Bionthec olmak üzere toplam dört aşımız yapıldı. Arkadaşlarımızın     ellerine sağlık.  Bu salgında ve her zaman hakları ödenmez. Şu   anda hastalıktan kurtuluşumuzun tek yolu aşı.  Başka çaremiz şimdilik yok gibi. Elbette maske, mesafe ve temizlik kurallarına kesinlikle uymaya devam edeceğiz. ‘Ben aşılarımı oldum, artık rahat olabilirim’ diye düşünmeyelim lütfen. Hasta da olmayalım hasta etmeyelim” dedi.

“Kardeşime yaptırabilmek için dünyaları verirdim”

Aşı konusunda tereddüt yaşayanlara da seslenen Başkan Şevkan;  “Aşı konusunda tereddüdü olan kardeşlerimize bir tek sözüm var: Sizlerin yaptırmaktan çekindiğiniz aşının bir dozunu bile canım kardeşime yaptırabilmek için dünyaları verirdim ve nice kardeşlere… Lütfen aşınızı yaptırın. Sağlık dolu günler dilerim” diye konuştu.