2021-09-10
Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz , iade-i ziyarette bulundu

Acıpayam ilçesine  yeni atanan ve 6 Eylül Pazartesi günü  göreve başlayan Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz , iade-i ziyaretlerine başladı.

Acıpayam  Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ı makamında ziyaret eden Kaymakam Mustafa Gürbüz, Başkan Şevkan ile ilçe hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İlçede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunan Kaymakam Mustafa Gürbüz ve Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, birlikte yürütülecek faaliyetler ve çalışmalar konusunda da görüş alışverişinde bulundular.

Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, “Acıpayam çok güzel bir ilçe. Bize düşen ilçemizi daha da ileriye götürecek çalışmalar yürütmek, vatandaşlarımızın huzuru ve refahı için başta Belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışmaktır. Göreve başladığım andan itibaren Belediye Başkanımız, çalışma arkadaşlarımız, kurumlarımız, kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız bizleri güzel karşıladılar, bu konuda duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bu nazik davranışları için kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz’ün  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şevkan ise “Sayın Kaymakamımıza ziyaretleri nedeni ile teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah güzel bir uyum içerisinde çalışmalarımızı aralıksız yürüteceğimizden hiç şüphem yok.  Sayın Kaymakamımıza  görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarette birim müdürleri hazır bulunurken, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan Kaymakam Mustafa Gürbüz'e Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün hizmeti olan kitap seti hediye etti.