2020-08-03
ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI DR. HULUSİ ŞEVKAN'DAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANI DR. HULUSİ ŞEVKAN, KURBAN BAYRAMINDA KESİLEN BİR HAYVANIN ATIKLARININ DIŞARI ATILMASI HAKKINDA SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞIM YAPARAK UYARIDA BULUNDU.

KURBAN OLARAK KESİLEN HAYVANIN ACEMİCE KESEREK FAZLA CANI YANMAMALI. ATIKLARI DA ULUORTA ATILMAMALI TOPRAĞA GÖMÜLMELİ DERLER.

BU ÖN AYAK BİR DANAYA  AİT ; VE 7 KİŞİ FİLAN ORTAK KESMİŞTİR SANIRIM. KÖPEKLER PARKLARA GETİRMİŞ. SEVAP MI GÜNAH MI ALLAH BİLİR AMA ALLAH DA BİZLERE İKİ KİLO AĞIRLIĞINDA BEYİN VERMİŞ DÜŞÜNELİM DİYE. SEVAPTAN ÇOK GÜNAH OLMUŞTUR BENCE.

DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞIMIZ BU KONUDA ACİLEN VATANDAŞIMIZI İYİ ŞEKİLDE BİLGİLENDİRMELİ BENCE. KONTEYNERLER KARIN BACAK VS İLE DOLU; GÜNAH VE ÇEVREYE DE YAZIK. ZOR DEĞİLDİR ŞEKİLDEKİ GİBİ BİR ÇUKUR AÇIP GÖMMEK. İYİ BAYRAMLAR...