2021-09-08
Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, yeni göreve başlayan Acıpayam Kaymakamı Sn. Mustafa Gürbüz'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayam Kaymakamı Sn.Mustafa Gürbüz'e "Hoş geldiniz" diyerek hayırlı olması dileğinde bulundu.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, Acıpayamımıza en iyi hizmeti verebilmek için uyum ve işbirliği içerisinde bir ve beraber şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Acıpayam Kaymakamı Mustafa Gürbüz, ziyaret nedeniyle Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan'a teşekkür etti. Acıpayamımızı daha ileriye taşıyabilmek için birlikte çalışacaklarını söyledi.