2021-11-24
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlama Programı Gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle çelenk sunma ve  kutlama programı düzenlendi.

Saat: 10.00’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan çelenk sunma töreni, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Çelenk sunma töreninin ardından Talip Özkan Konferans Salonunda düzenlenen  kutlama programı; Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Programda  Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Mahmut ÖZER’in öğretmenler günü mesajı  okunda, Öğrenciler ve öğretmenler tarafından hazırlanan  halk oyunları gösterisi, şiirlerin okunması ile  günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam etti.

Programın sonunda emekliye ayrılan öğretmenlere hizmet şeref belgesi ve plaketleri, yarışmada dereceye öğretmen ve öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Düzenlenen programa; Acıpayam Kaymakamı Mustafa GÜRBÜZ,  Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, Kamu Kurum ve Kuruluşu Amirleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve veliler ile öğrenciler katıldı.