2021-01-08
2021 YILI MECLİS TOPLANTISI HAYIRLI OLSUN

2021 YILI MECLİS TOPLANTIMIZ HAYIRLI OLSUN

Acıpayam Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısı Belediye Başkanımız Dr.Hulusi Şevkan, meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan şu ifadelere yer verdi; 2021 yılının ilk meclis toplantısını icra etmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu toplantımızın özellikle ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum.

Afetlerin yaşandığı, koronavirüs salgınının etkili olduğu 2020 yılında kaybetmiş olduğumuz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Acının, hüznün geride kaldığı bir yıldan umutların, güzelliklerin hakim olacağı ve bizlerin de hizmetler muvaffak olmayı umut ettiğimiz yeni bir yılın hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2020 yılında dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla hayatın her alanında aksamalar olduğunu, işleyişlerin yavaşladığını ifade edebiliriz. Ancak Acıpayam Belediyesi olarak bu sıkıntılara rağmen hedeflerimizin ötesinde hizmetler çıkarmanın mutluluğu ile bütün meclis üyesi arkadaşlarıma, birim müdürlerimize ve canla başla bu ilçe için çalışan mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.