2021-04-02
2020 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ

Acıpayam Belediye Meclisi Nisan ayı oturumunda Acıpayam Belediyesi’nin 2020 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy çokluğuyla ile onayladı.

Acıpayam Belediye Meclisi’nin sosyal tesisler toplantı salonunda gerçekleştirilen oturumunda, 2020 yılı Belediye faaliyet raporu ele alındı.

“AMACIMIZ ACIPAYAMIMIZA EN İYİ VE EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAKTIR”

Gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin görseller eşliğinde detaylı bilgiler veren Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, 2020 yılında prensiplerinden taviz vermeden, insanı önceleyen bir anlayışla, 56 bin nüfuslu Acıpayamımızı en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için büyük gayret sarf ettiklerini kaydetti.

Erdem, 2020 yılı Acıpayam Belediyesi Faaliyet raporunu onaylayan yeni dönem Belediye meclis üyelerime, emeği olan meclis üyelerime, en önemlisi bu raporu hazırlayan Belediye personelime ve belediye çalışanlarıma teşekkür ediyorum dedi.

2020 yılının faaliyet raporu AK PARTİ 15 EVET ,CHP 7 RET ve BAĞIMSIZ 1 RET verildi ve oy çokluğuyla kabul edildi.

Acıpayam Belediyesi meclis sandalye dağılımı AK Parti 16, CHP 6 , İYİ PARTİ 2, MHP 1 ve BAĞIMSIZ 1 olarak belirlendi