2024-01-29
YEŞİLYUVA MAHALLESİNDE İÇME SUYU HATTI YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Acıpayam Belediye  Başkanı Hulusi Şevkan, Yeşilyuva Mahallesi'nde Devlet Su İşleri (DESKİ) tarafından sürdürülen İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmaları'nın önemli bir aşamayı tamamladığını duyurdu. Yapılan açıklamada, tamamlanan bölgelerde üst yapı tamirat çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Başkan Şevkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yeşilyuva Mahallemizde DESKİ tarafından yürütülen İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmaları kapsamında önemli bir aşama kaydedildi. Tamamlanan bölgelerde ise üst yapı tamirat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu çalışmaların gerçekleşmesinde emeği geçen Denizli Büyükşehir  Belediye Başkanımız Osman Zolan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür  ediyoruz. Halkımıza daha sağlıklı ve kaliteli su hizmeti  sunabilmek adına gerçekleştirilen bu çalışmaların, ilçemizin altyapısını güçlendireceğine inanıyoruz" dedi.

Yeşilyuva Mahallesi sakinlerinin de çalışmalara destek verdiği ve tamamlanan bölgelerde hissedilir bir iyileşme olduğu belirtilirken, İçme Suyu Hattı Yenileme Çalışmaları'nın ilerleyen süreçte diğer mahallelerde de devam edeceği bildirildi.