2019-09-05
“Senden İhracatçı Olur” Projesi/Acıpayam Bilgilendirme Toplantısı

“Senden İhracatçı Olur” Projesi Denizli’de henüz hiç ihracat yapmamış veya daha önce ihracat yapmış fakat süreklilik sağlayamamış olan firmalara ihracat konusunda farkındalık kazandırmayı, ihracat girişimcilik ruhunu aşılamayı hedefleyen; ilimizde faaliyet gösteren firmaların ihracat yapabilmeleri için gerekli eğitimlerin verileceği ve firmalara ihracat süreçlerinde destek sağlayacak bir programdır.

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tarafından yürütülen ve yeni ihracatçılar kazanarak ilimizin ihracatının artırılmasını temel amaç olarak belirleyen proje kapsamında Denizli’nin ilçelerindeki ilk bilgilendirme toplantısı, 5 Eylül 2019 tarihinde Denizli Acıpayam Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve DENİB Yönetim Kurulu üyesi Süreyya Çalışkan, belediye personeli ve ihracaatcılar katıldı.