2021-05-01
➡️MELEK TEYZE'YE VEFA DESTEK GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURDU
♦️17 günlük #tamkapanma sürecinde tüm Türkiye'de olduğu gibi Acıpayam'da da Acıpayam Kaymakamlığı ve Acıpayam Belediyesi tarafından oluşturulan #SosyalVefaDestekGrubu ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

♦️Gelen tüm telefonları değerlendiren ekipler, vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

♦️Vefa Sosyal Destek Grubuna telefonla ulaşan Aydın'da ikamet eden Ramazan Yalçın, teyzesinin Akalan Mahallesi'nde oturduğunu ve iki gündür ondan haber alamadığını görevlilere iletti.

♦️Gelen ihbar üzerine harekete geçen Acıpayam Sosyal Vefa Destek Grubu ekipleri, Akalan Mahallesi'nde Melek Ülker teyzeye ulaşarak telefon ile Aydın'da yaşayan akrabalarını görüştürdü.

♦️2 gündür haber alamadıkları Melek teyzenin yakınları, kendilerini telefonla görüştüren Acıpayam Sosyal Vefa Destek Grubu ekiplerine teşekkür ettiler.