2020-02-05
İLÇEMİZDE RÜZGAR VE FIRTINA ETKİLİ OLDU

Acıpayam’da akşam saatlerinde etkili olan fırtına ağaçları kökünden söktü , dallarını kırdı.

İlçe merkezinde akşam saatlerinde rüzgâr ve fırtına nedeniyle 2 ayrı noktada ağaçları devirdi. Acıpayam Yeni Mahallede bulunan Acıpayam Anaokulu bahçesinde 2  ve Yeni mahallede bulunan 2 ağaç Belediye ekipleri tarafından gerekli önlemlerin alınmasının ardından kesildi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, bölgede incelemelerde bulunarak, akşam saatlerinde etkili olan rüzgâr ve fırtına nedeniyle öncelikle can ve mal kaybının olmaması bizleri sevindirdi. Halkımızdan gelen telefon üzerine ekiplerimiz olay yerine hemen ulaşarak gerekli önlemleri aldı ve çalışmaları gerçekleştirdi. Vatandaşlarımız rahat etsin diye hep iş başında olan Belediyemiz emekçilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum dedi.