2019-10-31
İlçemizde Deprem Çalışmaları Değerlendirildi

20.03.2019 tarihinde merkez üssü Acıpayam İlçesi, büyüklüğü 5.5 Mw,  derinliği 10,76 km olan depremin ardından bu günekadar gerçekleştirilen çalışmaları değerlendirmek amacıyla Denizli Valimiz Hasan Karahan’ın başkanlığında Acıpayam ilçemizde toplantı gerçekleştirildi.

Acıpayam kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıya; Denizli Valimiz Hasan Karahan, Acıpayam Kaymakamımız Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanımız Dr. Hulusi Şevkan, Çevre Şehircilik İl Müdürümüz Fikret Büyüksoy, AFAD İl Müdürümüz Ali Etiz katıldı.

25 Eylül-23 Kasım tarihleri arasında başlatılan hak sahipliği sürecinde  toplamda 275 depremzedenin başvuruda bulunması üzerine başvurular hakkında bilgi alan Valimiz Hasan Karahan; yapımı hızlandırılan ve bir bölümü depremzede vatandaşlarımıza tahsis edilecek olan TOKİ inşaatında incelemelerde bulunarak örnek daireyi gezdi.

Depremde en çok hasarın oluştuğu Mahallelerden biri olan Karahöyük Mahallesine geçen Valimiz Hasan Karahan depremzede vatandaşlarla bir araya gelerek, istek, önerilerini dinledi.