2021-06-22
İLÇE MERKEZİMİZ VE MAHALLELERİMİZDE YAĞMUR ETKİLİ OLDU

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde etkili olan yağışın ardından oluşan sel tarım arazilerine zarar verdi, asfaltları parçaladı.

Denizli'de hafta sonundan itibaren özellikle yüksek kesimlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu, bu kez Acıpayam ilçesinde hayatı olumsuz etkiledi. Aniden bastıran şiddetli yağış, ilçeye bağlı Kelekçi Mahallesinde suya dönüştü.

Tarım arazilerine zarar veren sel, yollardaki asfaltları yerinden söktü. Mahallenin içinden geçen Hacıosmanlar Deresinin taşması sonucu oluşan selin yaralarını sarmak için ekipler seferber oldu.

Son 1 haftadır ülkenin farklı bölgelerinden gelen sel haberlerinin ardından bölgede oluşabilecek bir seli görüntülemek için Hacıosmanlar Deresinin kenarına toplanan vatandaşlar, cep telefonlarının kayıt tuşuna basarak olası seli beklemeye başladı. Önce sesini duydukları seli görmek için merakla bekleyen vatandaşlar, karşılarında azgın sel sularını görünce kaçacak yer aradı. Vatandaşların yaşadığı korku ve panik anları ise yine kendi cep telefonlarının çektiği görüntülere yansıdı.

ACIPAYAM BELEDİYESİNDEN ERKEN MÜDAHALE

Yaşanan sel nedeniyle mahalle merkezinde bulunan Acıpayam Belediyesine ait iş makinaları gerekli müdahaleleri erken yaparak olası daha büyük bir felaketi önledi. Acıpayam Belediye ekipleri gece geç saatlare kadar çalışmalarını sürdürürken, ilçe merkezinde de çalışmalar devam etti.

BAŞKAN ŞEVKAN'DAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

YAĞMURDAN ETKİLENEN İLÇE MERKEZİMİZ İLE KELEKÇİ, ALCI, ALİVEREN,ÖREN, KUZÖREN ve YEŞİLYUVA MAHALLELERİMİZDEKİ VATANDAŞLARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM.

YARALARI HEP BİRLİKTE SARACAĞIZ. BELEDİYE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIM SELİN İLK OLDUĞU SAATLERDEN İTİBAREN ORADA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. EMEKÇİ İŞÇİ KARDEŞLERİME KOLAYLIKLAR DİLİYORUM...