2019-10-03
ÇÖP KONTEYNERLERİ YENİLENİYOR

Acıpayam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe merkezi ve mahallelerde kullanım ömrünü dolduran çöp konteynerleri yenileriyle değiştirildi.

Acıpayam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerdeki çöp konteynerlerinde gerçekleştirmiş olduğu bakım, onarım, temizlik ve dezenfektesi çalışmasının yanı sıra kullanım ömrü dolan çöp konteynerlerini de yenileri ile değiştiriyor.

Çalışma hakkında bilgiler veren Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan” Vatandaşlarımıza daha temiz çevrede sağlıklı yaşama imkânı sunmak amacıyla temizlik ve çevre düzenleme faaliyetlerimizi her gün titizlikle yürütüyoruz. Her gün gerçekleştirmiş olduğumuz çöp toplama ve süpürme çalışmalarımızın yanı sıra periyodik aralıklarla da çöp konteynerlerini dezenfekte etmek için ilaçlı yıkama çalışması gerçekleştiriyoruz. Ayrıca kullanım ömrünü dolduran çöp konteynerleri ve kovaları da yenileri ile değiştiriliyor. Yenileme çalışmalarımızı ihtiyaç duyulan diğer mahallelerimizde de devam edecektir” dedi.