2021-09-01
BU YOLCULUĞA HEPİMİZ DAVETLİYİZ PROJE SERGİ AÇILIŞI

T.C. Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Başkanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında hazırlanan “Bu Yolculuğa Hepimiz Davetliyiz” başlıklı projemizde engelli kardeşlerimiz ile gerçekleştirdiğimiz el beceri çalışmaları sergi açılışı Acıpayam Belediyemiz Engelsiz Yaşam Parkı’ nda gerçekleştirildi.

Acıpayam Belediyemiz Engelsiz Yaşam Parkı sorumlusu aynı zamanda Belediye Meclis üyemiz Birgül Burhan, Proje sorumluları Acıpayamlı hemşehrimiz Ali Cihan Ünal, Hatice Gamze Özdemir , Engelsiz Dünya Topluluğu öncülüğünde, Acıpayam Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen sergi açılışına Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Bşcvş. Mustafa Akça, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan Sağun, Acıpayam Engelsiz Yaşam Parkı sorumlusu aynı zamanda Belediye Meclis üyesi Birgül Burhan, daire ve kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri,Belediye çalışanları ve engelli kardeşlerimiz katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından engelli kardeşlerimizin el emekleriyle hazırladıkları sergi açılışı yapılarak gezildi. Sergi bugün saat:19.00'a kadar açık olacaktır.