2020-07-21
BİR SEVDADIR ACIPAYAM

Denizli’nin en güzel ilçelerinden biri olan ve son yıllarda Acıpayam Belediyesi’nin yapmış olduğunu çalışmalar ile güzelliğine güzellik katan Acıpayam İlçesi, tarihi ve doğal güzellikleriyle de dikkat çekiyor.

Tertemiz havası, eşsiz doğal güzellikleri ve tarihi yerleriyle Denizli’nin incisi olan Acıpayam İlçesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye başladı. Yazın ve kışın eşsiz güzelliği ile dikkat çeken Ucarı Gölparkı, manzarasıyla dikkat çekiyor.

Keloğlan Mağarası ise her yıl binlerce turistin ilgisini çeken bölgelerden biri haline geldi.

Yapılan düzenlemeler ile dikkatleri üzerine çeken Keloğlan Mağarası, eşsiz güzelliği ile ilgiyi üzerine çekiyor. Acıpayam Kanyonu ve tarihi Yazır Camisiyle tüm güzelliklerini içerisinde barındıran Acıpayam, kentin yoğun stresinden uzaklaşmak isteyen Denizlileri bekliyor.