2020-03-20
Acıpayam’da her yer dezenfekte ediliyor

Acıpayam’da her yer dezenfekte edildi Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, korona virüs tedbirleri aldıklarını, hızlı bir şekilde mahalle mahalle ekiplerin dolaşarak, her yeri dezenfekte ettiğini belirtti.

Acıpayam Belediye  Başkanı Dr. Hulusi  Şevkan; “Bu zor günleri hasar görmeden, büyük yaralar almadan atlatacağız. Tabi bu hastalık yayılacak. Çoğumuz enfekte olacağız. Belli kesimler risk altında. Dezenfekte işlemlerini bizde belediye olarak yapıyoruz fakat bireysel temizlik çok önemli. Ellerimizi temiz tutarsak eğer, toplu temizlik yapılan alanları kirletmezsek, bu virüsün yayılmasını bir nebze de olsa engellemiş oluruz. Belediye ekiplerimiz hızlı bir şekilde dezenfekte işlemlerini yapıyor. Vatandaşlarım sadece sakin olsun. Evlerinden çıkmasın.  Bu zor günleri atlatacağız. Her şeyin başı temizlik. Whatsapp ihbar veya iletişim hattımızı 0545 6376280  vatandaşlarımız arayabilir” diye konuştu.