2019-09-05
Acıpayam’da 2019-2020 yeni eğitim öğretim yılında alınacak tedbirlere yönelik güvenlik toplantısı yapıldı.

Acıpayam’da  2019-2020 yeni eğitim öğretim yılında alınacak tedbirlere yönelik güvenlik toplantısı yapıldı.

Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer  başkanlığında Talip Özkan Sanat Merkezi Toplantı Salonu’nda 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesi okulların hazırlıklarını ve ihtiyaçlarını değerlendirmek üzere istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının yer aldığı toplantıda; okullarda iş sağlığı ve güvenliği, okullarda güvenlik kamera sistemlerinin tamamlanması, okul çevrelerinde asayiş ve güvenliğin sağlanması için gerekli önlemlerin alınması, okul servis araçları iş ve işlemleri ile öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması, kantin-gıda güvenliği ve zararlı maddelerle mücadele konularında bütün kurumların koordinasyon içinde çalışması, gerekli önleyici tedbirlerin alınması yönünde hassas olunması gibi temel ve önemli başlıklar görüşüldü.

Toplantıya Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Yasin Gökçe, İlçe Emniyet Müdürü Naci Avşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, okul müdürleri ve okul aile birliği başkanları katıldı.

Toplantı, katılımcıların görüş ve önerilerin alınmasının ardından sona erdi.