2020-08-11
ACIPAYAM KURALLARA UYUYOR
İçişleri Bakanlığımızca 81 ile gönderilen genelge doğrultusunda İlçe genelinde oluşturulan ekiplerle maske, sosyal mesafe ve virüse karşı alınan önlemlerin denetimi sürüyor.

İlçe merkezimizde hizmet veren işletmeler ve pazaryerinde yapılan denetimlere İlçe Kaymakamımız Ali Şanlıer,Belediye Başkanı Vekilimiz Hüseyin Erdem,İlçe Jandarma Komutanımız Teğmen Yasin Gökçe,İlçe Emniyet Müdürümüz Alparslan Altuğ,İlçe Sağlık Müdürümüz Dr.Onur Karaca,Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Ahat Makal, İlçe protokolü ve Belediye Zabıta ekipleri katılım sağladı.

Yapılan denetimlerde esnaf ve vatandaşlar arasında mesafenin korunması, maske kuralına riayet ederek alışveriş yapılması hususları göz önünde bulundurulurken içinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat dönemi hakkında esnaf ve vatandaşlara bilgi verildi.