2022-05-05
ACIPAYAM KİTAP GÜNLERİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Acıpayam Belediyesi tarafından düzenlenen ve birçok ünlü yazarı okuyucularıyla buluşturacak olan Acıpayam Kitap Günleri açılış için gün sayıyor.

Acıpayam Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenecek olan Kitap Günleri, 27 MAYIS Cuma  günü başlıyor.

Acıpayam Belediyesi Düğün Salonu’nda düzenlenecek olan Acıpayam Kitap Günleri 5 HAZİRAN Pazar gününe kadar devam edecek.

Toplamda 20’nin üzerinde yayınevinin katılacağı etkinlikte, binlerce eser kitapseverlerin beğenisine sunulacak.

Ahmet Selçuk İlkan, Müfit Can Saçıntı, Uğur Arslan, Sinan Yağmur, Şükrü Erbaş, Sinan Akyüz gibi birbirinden ünlü yazar ve şairlerin yanı sıra Denizlili ve Acıpayamlı yazar ve şairlerin de okuyucularıyla buluşacağı etkinlik takvimi süresince panel, söyleşi ve imza günleri de düzenlenecek.