2019-09-04
ACIPAYAM KENT KONSEYİ YENİ BAŞKANINI SEÇTİ

Genel kurulda heyecanlı anlar yaşandı. Mevcut Başkan Kadir Tıkaç yeniden aday olmazken, başkanlık için üç aday yarıştı.

Talip Özkan Konferans Salonunda gerçekleşen Genel Kurula Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, AK Parti İlçe Başkanı Nur Hayat Şanlı, MHP İlçe Başkanı Günday İlhan, CHP İlçe Başkanı Ramazan Yılmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Muzaffer Akyol, DP İlçe Başkanı Emin Tuncel, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile Mahalle Muhtarları katıldı.

AK Parti gurubu adına Erkan Bıyıklı ismini önerildi.CHP'den ise Ömer Alev ismi teklif edildi. Bunun yanında mevcut yönetimde görev alan Nazan Erdoğan'da Başkan Adaylığını açıkladı.

Başkanlık için seçime geçildi ve oylar kullanıldı. Kullanılan oyların dağılımında ise, Erkan Bıyıklı 16, Ömer Alev 13 ve Nazan Erdoğan ise 3 oy aldılar.

Bu dağılıma göre en çok oyu alan Erkan Bıyıklı Kent Konseyi Başkanı seçilmiş oldu.

Akabinde ise yönetim için seçime geçildi ve kullanılan oylara göre isimler şu şekilde oldu: Elmas Abut, Gültekin Altan, Naile Kaya, Kamil Alkan, Ahat Makal, Günday İlhan ve Nazan Erdoğan.