2022-09-13
Acıpayam Belediyesi Ekmek İsrafına “Hayır” Dedi

Acıpayam Belediyesi , boyutu gittikçe artan ekmek israfı konusunda toplumun her kesimini bilinçlendirmek amacı ile “Ekmeğini İsraf Etme” projesi   başlatan Acıpayam İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne destek verdi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan,  ekmek israfını önlemede ve konuyla ilgili bilinçlenmede herkese büyük görevler düştüğünü kaydetti.

Bu konuda emeği olan Acıpayam İlçe Tarım ve Orman Müdürümüz Abdurrahman Oymak, Gıda mühendisi Gizem Kardeş ve belediyemiz çevre mühendisi Eylül Merve Günay’a teşekkür ediyorum.  Ortaklaşa yürütülen bu kampanyaya canı gönülden destek veriyoruz. Ülkemizin ve ilçemizin  her yönden ilerlemesi ve halkımızın bilinçlendirilmesi için üzerimize düşeni yapmaya hazırız’’ dedi.