2021-03-28
Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ın Covit-19 Testi Pozitif Çıktı

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ın Covit-19 test sonucunun pozitif olduğu öğrenildi.

Dünyada olduğu gibi Türkiye genelinde pozitif vakalar yükselmeye devam ediyor.Geçtiğimiz günlerde ikici doz aşısını da olan Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ın bugün yapılan test sonucu pozitif çıktı.

Şevkan yaptığı açıklamada "Bugün yaptırmış olduğum Covid 19 testim pozitif çıkmıştır. Genel durumum iyi.Kıymetli hemşehrilerim #Maske #Masefe ve #Hijyen kurallarına uymak zorundayız.Bu salgının şakası yok.

SEVGİLİ DOSTLAR BİR KEZ DAHA BURADAN SESLENİYORUM: HEKİMLER TARAFINDAN VERİLEN İLAÇLARINIZI LÜTFEN KULLANIN. BEN ŞU ANDA İLK 8 ADEDİNİ İÇTİM. TEDAVİYE UYMAK HAYATA TUTUNMAKTIR. AŞI ZAMANI VE SIRASI GELEN DE LÜTFEN AŞILARINI YAPTIRSIN. TEDBİRLERİMİZ VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN ÖNERİLERİ BİZİ KURTARACAKTIR.