2019-11-27
24 Kasım Öğretmenler günü Acıpayam’da kutlandı.

Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı program Talip Özkan Sanat Merkezinde gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen etkinliğe Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan,PAÜ. Acıpayam MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İkbal Vurucu, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mehmet İşleyen, İlçe Emniyet Müdürü Alparslan Altuğ,daire ve kurum Amirleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Mehmet İşleyen  yaptı.

İşleyen, “Öğretmenlik, emek, ,sabır ve hoşgörü gerektiren öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslektir. Öğretmenlik mesleği her şeyden önce bir ideal, gaye mesleğidir. Toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi, bir öğretmen de hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilmelidir. Başta tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlar, öğretmenlerimize yaşamları boyunca başarı, sağlık ve mutluluklar diliyorum’’ dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğrenciler arasında yapılan şiir,resim, kompozisyon dallarında ve öğretmenler arasında yapılan yarışmalarda dereceye giren öğretmen ve öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Ayrıca emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verildi.Acıpayam Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda şiirler,oratoryo,müzik dinletisi  ile program sona erdi.