2021-04-23
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Hayalleri ile geleceğimizi güzelleştiren Acıpayamlı Çocukların 23 Nisan’ı Kutlu Olsun.

Acıpayamlılar, TBMM'nin açılışının 101.yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu evlerinde yaşadı.

Acıpayam Belediyesi ,Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açılışının 101. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı program çocuklar tarafından büyük beğeni topladı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında çocukların bayram coşkusunu evinde yaşaması için özel bir çalışma yapan Acıpayam Belediyesi, 23 Nisan sabah saatlerinden itibaren kentin dört bir yanında çocuk şarkıları çaldı.

Acıpayam Belediyesi, emniyet ve jandarma konvoyu araçları ilçe merkezinde dolaşarak Acıpayamlıların bayramını kutladı. Başta çocuklar olmak üzere sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinde olan Acıpayamlılar balkon ve pencerelerine akın etti.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, rahatsızlığından dolayı evinin balkonundan konvoyu selamlayarak coşkulara ortak oldu.