2022-01-07
2022 YILI MECLİS TOPLANTIMIZ HAYIRLI OLSUN

Acıpayam Belediyesi  2022 yılı Ocak ayı meclis toplantısı  Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan başkanlığında ,  belediye meclis üyeleri ve birim müdürlerinin  katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Acıpayam  Belediye  Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, 2022  yılının ilk meclis toplantısını icra etmek üzere bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bu toplantımızın özellikle ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Koronavirüs algınının etkili olduğu 2021  yılında kaybetmiş olduğumuz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Acının, hüznün geride kaldığı bir yıldan umutların, güzelliklerin hâkim olacağı ve bizlerin de hizmetler muvaffak olmayı umut ettiğimiz yeni bir yılın hayırlı olmasını temenni ediyorum. 2021 yılında dünyayı etkisi altına alan pandemi dolayısıyla hayatın her alanında aksamalar olduğunu, işleyişlerin yavaşladığını ifade edebiliriz. Ancak Acıpayam Belediyesi olarak bu sıkıntılara rağmen hedeflerimizin ötesinde hizmetler çıkarmanın mutluluğu ile bütün meclis üyesi arkadaşlarıma, birim müdürlerimize ve canla başla bu ilçe için çalışan mesai arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum’’dedi.