2018-05-11
Zabıtadan Bayram Öncesi Gıda Denetimi

Acıpayam  Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi imalathane ve gıda üretimi  satışı yapan  işyerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Bayram ikramlarının başında gelen ve sofralarımızı süsleyen tatlı, kadayıf, pasta gibi unlu mamullerin, daha sağlıklı ve temiz koşullarda üretilmesi için kapsamlı denetim gerçekleştiren ekipler, imalathanelerin mutfaklarına, kullandıkları malzemelerin tarihlerine, çalışanların kılık kıyafet ve kişisel temizliklerine varana kadar bir dizi denetim gerçekleştirdi.

Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan, ''Halkımızın sağlığı için gıda ile ilgili tüm işletmelerde ani denetimler yapmaya devam edeceğiz. Gıda satan işletmelerdeki denetimlere diğerlerine oranla daha fazla önem göstererek, olası olumsuzlukların önüne geçmeyi hedefliyoruz. Tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum''dedi.