2018-02-12
YEŞİLDERE MAHALLESİNDE 18. MADDE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Acıpayam Belediyesi, mülkiyet sahiplerini doğru bilgilendirmek amacıyla 18. madde hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Acıpayam Belediyesi İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşildere Mahallesinde yapılacak yol genişletme çalışmaları nedeniyle 18. madde uygulaması ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, İmar İşleri Müdürü  Çağdaş Kırcalı, Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz, Teknik personel, Mahalle Muhtarı Selçuk Selçuk ve mahalle halkı katıldı.

Bilgilendirme toplantısının ardından Başkan Şevkan, İmar İşleri Müdürlüğü tarafından Yeşildere Mahallesi yapılacak yol genişletme çalışmaları nedeniyle 18. madde uygulanacak bölgelerde incelemelerde bulundu.