2018-04-12
YERİNDE VE ANINDA HİZMET

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, Yeniköy mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Şevkan,“Vatandaşlarımızın yaşadığı yerde ihtiyaçları karşılamak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla ilçenin her köşesinde çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz” dedi.

Kültür evi inşaatını yerinde inceleyen Başkan Şevkan’a, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, birim müdürleri ve mahalle muhtarı Mehmet Biçer eşlik etti.

Vatandaşlarla sohbet edip, talepleri değerlendiren Başkan Şevkan “Merkezde yapılan çalışmaların, hizmet alanımızın her köşesinde de yapılması konusunda ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Mahallelerimizde de çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Yeniköy mahallemizde de kültür evi inşaatımız devam ediyor. Kısa zamanda Yeniköy'lü kardeşlerimizin hizmetine sunacağız.Vatandaşlarımızla sohbetlerimizde yaşadıkları yerdeki değişimlerden mutlu olduklarını görüyoruz. Onların mutlu olması ve memnuniyeti bize büyük güç veriyor” dedi.