2018-12-05
Valimiz Hasan Karahan Acıpayam İlçemizi Ziyaret Etti

Denizli Valimiz Hasan Karahan,  bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Acıpayam ilçemize geldi.

Valimiz Hasan Karahan, ilk olarak Kaymakam Ali Şanlıer’i makamında ziyaret ederek ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Acıpayam Belediyesine geçen Valimiz Hasan Karahan Belediye önünde  Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ve Belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanının Makamına geçen Valimiz Hasan Karahan burada Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan’dan Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Acıpayam ilçesinde hizmete açılan Sosyal Hizmet Merkezi binasını gezen Valimiz Hasan Karahan burada yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son olarak Acıpayam Devlet Hastanesini ziyaret eden Valimiz Hasan Karahan hastanenin birimlerini gezerek Başhekim Hulusi Deniz Oğuz’dan Hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca  Valimiz Hasan Karahan hastane ziyaretinde, yatan hastaları ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.