2018-10-08
TİYATRO KURSLARI BAŞLIYOR

Acıpayam  Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü bünyesinde tiyatro kursları  8 Ekim  Pazartesi gününden itibaren başlıyor.

Tiyatro kursunun ilçemizde sosyal ve kültürel açıdan gençlerin önünü açmak açısından önemli bir çalışma olarak gördüklerini ifade eden belediye yetkilileri, gençleri ve tiyatro severleri  kursa katılmaya davet ettiler.

Tiyatro kursunun ücretsiz olarak verileceğini ve 15 yaş üzeri gençlerin yanı sıra yetişkinlerden de kayıt aldıklarını ifade ettiler.Kurs kayıtlarının Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğünde gerçekleştirileceğini vurguladılar.

Tiyatro kursları Pazartesi ve Perşembe günleri 18.00-21.00 saatleri arasında Acıpayam Belediyesi Talip Özkan Sanat Merkezinde yapılacak.