2017-05-17
Sgk Müdürü Sapmaz''dan Başkan Şevkan'a Ziyaret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Acıpayam Şube Müdürü Süleyman Sapmaz ve çalışanları  Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Acıpayam Belediye Başkanı Dr.Hulusi Şevkan'ı  ziyaret etti.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Acıpayam Şube Müdürü Süleyman Sapmaz ,"Sosyal Güvenlik Haftası"nın her yıl mayıs ayının ikinci haftasında kutlandığını anımsatan Yıldırım, "Sivil toplum kuruluşları, odalar ve belediyeleri ziyaret ediyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumunun tanınırlığını artırmak, toplumda sosyal güvenlik bilinci oluşturmak ve toplumun sosyal güvenlik hakkında bilgilendirilmesini sağlamak amacıyla etkinlikler yapılıyor." dedi.

Başkan Şevkan'da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sosyal Güvenlik Kurumu Acıpayam Şube Müdürü Süleyman Sapmaz ve tüm çalışanlarının SGK Haftası’nı tebrik etti.