2017-09-11
Şevkan Mahalle Gezilerine Start Verdi

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yapılan çalışmalar ve eksikleri yerinde incelemek için ekibi ile birlikte gezilere devam ediyor.

Başkan Şevkan, Fen İşleri Müdürü Memiş Canbaz ve teknik personeli ile birlikte Aliveren mahallesinde incelemelerde bulundu.

Aliveren mahallesinde kilit parke taşı döşeme çalışmaları yapılan yerleri gezen Şevkan, 2017 yılı içinde yapılacak olan yerlerde de incelemeler yaptı.

İnceleme gezisi kapsamında istek ve şikâyetleri yerinde dinleyen Başkan Şevkan, vatandaşlarla bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulunuyor.

Başkan Şevkan , “ 2014 yılından bu yana mahalle gezileri düzenliyoruz. Büyükşehrimiz ile birlikte ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaretimiz sırasında mahallelerimizi sokak sokak , adım adım gezerek vatandaşlarımız ile sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin hizmetlerin verimliliği açısından çok yararını görüyoruz” diye konuştu.

Başkan Şevkan, gece gündüz çalışan emekçi işçi arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Şevkan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin iş makinelerinin de Aliveren mahallesinde yol kumlama çalışmaları yaptığını ve bu çalışmalardan dolayıda Osman Zolan başkanımıza ve ekibine teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.